Vandaag voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden! | Gratis verzending vanaf €75,-

Van dames,
voor dames

Wij zijn De Dames van 0314. In het centrum van Doetinchem staan wij klaar voor de vrouwen die op zoek zijn naar de mooiste kleding. U bent van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen. Onze winkel is lekker centraal gelegen, dus goed te combineren met andere zaken. Bijvoorbeeld wanneer uw man/vriend ook op kleding uit is, of om achteraf nog even een terrasje mee te pakken.

Uiteraard vindt u bij ons de mooiste merken. Van Studio Anneloes tot G-Star RAW en van L.O.E.S. tot Teatro. En natuurlijk nog veel meer. Alles om uw kledingkast te vullen met dat wat uw stijl helemaal afmaakt. Want iedere vrouw heeft haar eigen levensstijl en daar hoort een gepaste kledingstijl bij. Wij begrijpen dat.

Alles voor uw stijl

De Dames van 0314

Onze missie

Wij willen van shoppen voor iedereen een mooie ervaring maken. Hoewel onze winkel alleen dameskleding biedt, kunt u gerust uw man, vriend of bijvoorbeeld uw familielid meenemen naar onze winkel. U kunt namelijk gerust even plaatsnemen aan onze koffietafel. Daarnaast vindt u aan de overkant van onze winkel De Heren van 0314.Deze winkel is ons broertje, en mannen kunnen hier rustig hun eigen kleding inslaan.

Onze missie is om iedereen van de ultieme shopervaring te laten genieten. Drink een lekker bakje koffie, lees tussendoor een leuk blaadje aan onze tafel en laat u adviseren. Zo vindt u de perfecte kleding die passen bij uw leefstijl. Of u houdt het bij de koffie, dat mag natuurlijk ook.

Onze producten

Wij van De Dames van 0314 snappen dat uw stijl u nét die unieke look kan geven die precies past bij uw karakter. Daarom zorgen wij ervoor dat wij u altijd een uitgebreid assortiment bieden, met daarin de meest prachtige kleding. Voor een complete outfit kunt u bij ons terecht, en wij helpen u graag de look te vinden waar u voor gaat. Of het nu gaat om kleding voor op werk of in uw vrije tijd: met de kleding die u in onze winkel vindt straalt u stijl uit.

Wilt u meer weten over onze kleding of krijgt u graag persoonlijk advies bij uw aankoop? De Dames van 0314 staan graag voor u klaar om u te helpen met het vinden van uw perfecte outfit. Wij denken graag met u mee, drinken samen een kopje koffie en komen zo tot de kleren die bij u passen. Zo kunt u voldaan onze winkel weer verlaten!

Bezoek onze winkel

U bent van harte welkom!

Hamburgerstraat 61
7001 AJ Doetinchem

T: 0314 – 366 489
E: info@dedamesvan0314.nl