Vandaag voor 15:00 besteld, vandaag gratis thuisbezorgd (in de Achterhoek) | Gratis verzending vanaf €75,-

Mission wordt De Dames van 0314

Na 2 jaar succesvol als Mission aanwezig te zijn geweest in het centrum van Doetinchem, trekken wij een nieuw jasje aan. En dat jasje kent een nieuwe naam! De Dames van 0341 welteverstaan. Op 20 februari 2020 openen openen de deuren van onze compleet gerestylede kledingwinkel.

Het zusje van

Wellicht is het u al opgevallen wanneer u door de Hamburgerstraat liep: tegenover ons heeft zich eveneens een nieuwe winkel gevestigd. Ook De Heren van 0314 zullen op 20 februari de deuren openen. Bij beide winkels vindt u vanaf deze dag de mooiste samengestelde assortimenten aan prachtige kleding vinden. Dat deze twee winkels tegenover elkaar liggen, is zeker geen toeval. Deze situatie biedt u de mogelijkheid om beide te slagen én rustig de tijd hebben om outfits te vergelijken. Terwijl hij zich uitleeft in een herenkledingwinkel vol stijlvolle merken als Hugo Boss of Dstrezzed, kan zij haar tassen vullen aan de overkant.

De mooiste kleding voor dames met stijl

Het assortiment aan kleding dat u vindt bij De Dames van 0314, is zeer zorgvuldig samengesteld. Shop bijvoorbeeld de uitgesproken kleding van Studio Anneloes. Of kies uit de stijlvolle kledingstukken van B.young. Wij helpen u graag in onze winkel bij het vinden van de kleding die perfect matcht bij u en uw stijl. Kom dus gerust vanaf 20 februari langs in ons vernieuwde winkelpand. U bent van harte welkom!